Kontakt Madkompagniet Hornslet på tlf. 86 99 74 24 Åbningstider
Open
X

INFORMATION – buffet.

BESTILLING

Buffeter og menuer skal bestilles senest 5 dage før levering/afhentning.

Sidste frist for ændringer er 3 hverdage før levering inden kl. 12.

Mindstesalg: 15 couverter.

NB! Ved bestilling under 15 couverter, er der et tillæg på 10%.

 

 

LEVERING

Vi leverer buffeter/menuer til 20 personer eller derover.

Levering i Hornslet: kr. 100 i tillg.

Levering udenfor bygrænsen: kr. 100 + kr. 10 pr. km.

 

BETALING

Kontant betaling ved afhentning/levering eller ved bankoverførsel

Alle priser er pr. couvert og incl. moms.

 

ANRETNING

Buffeter anrettes på porcelænsfade og i glasskåle lige til at sætte på bordet.

Kød + flødekartofler og rattatoulie leveres i varmekasse.

Stege skal skæres for.

Græske kartofler + kartofler med grillede peber varmes efter anvisning i ovnen (ha’ evt. ovnen tændt).

 

AFLEVERING / RETURNERING AF SERVICE

Fade, skåle, varmekasser mv. skal afleveres i rengjort stand dagen efter.

(Søndag og mandag lukket for aflevering).

Modsat dette – tillægges kr. 10 pr. couvert til opvask.